Proizvodi

close
sort proizvodi

FERTOR 25/1

Šifra artikla: 1102
FERTOR 25/1
Agrocentar Volođa

FERTOR 25/1

Šifra artikla: 1102

Kategorija: ĐUBRIVA, GREJAČI, SUBSTRATI I SAKSIJE

Na stanju

Stanje: 275 KGR


  • Pakovanje: 25 kg


Cena 72.00 RSD / KGR

favorite
print

Opis

Zemljišno

SASTAV: NPK - 4,5 : 2,7 : 2,3 + 1,1% Mg + 9,3% Ca; pelete

PRIMENA:
Osnovno organsko đubrivo u obliku peleta. Proizveden je od 100% kokošijeg đubriva, uz dodatke drugih organskih materija biljnog porekla, koje povećavaju i poboljšavaju hranljivu vrednost đubriva. Pored osnovnih elemenata (azot, fosfor, kalijum, kalcijum i magnezijum), sadrži i mikroelemente (Fe, Mn, B, Zn, Cu). Jedan deo makro i mikroelemenata su lako pristupačni i odmah dostupni biljci, dok se drugi deo postepeno oslobađa što osigurava kontinuirano i stalno snabdevanje useva hranivima tokom cele vegetacije. Može koristiti za sve poljoprivredne kulture.

KOLIČINA PRIMENE:
Prilagoditi na osnovu analize zemljišta.

Povrće (njiva) - u količini 1000-2500 kg/ha; primenjivati u tri roka. Prvi je tokom jesenje obrade zemljišta, oranjem ili prekopavanjem u baštama kada se dodaje 30% preporučene količine. Drugi put se dodaje pre setve ili sadnje oko 50% preporučene količine. Treće dodavanje je tokom vegetacije kada se dodaje ostatak od predviđene količine u trakama na razmaku 15-20 cm od reda biljaka. Vrlo je važno da se nakon apliciranja, u slučaju nedostatka kiše, izvršiti navodnjavanje.

Povrće (plastenik) - u količini 1700-2700 kg/ha; primenjivati u tri roka. Prvi je tokom jesenje obrade zemljišta, oranjem ili prekopavanjem u baštama kada se dodaje 30% preporučene količine. Drugi put se dodaje pre setve ili sadnje oko 50% preporučene količine. Treće dodavanje je tokom vegetacije kada se dodaje ostatak od predviđene količine u trakama na razmaku 15-20 cm od reda biljaka. Vrlo je važno da se nakon apliciranja, u slučaju nedostatka kiše, izvršiti navodnjavanje.

Voćnjaci - u količini 1500-2500 kg/ha; primenjivati u tri roka. Prvi je tokom jesenje obrade zemljišta, oranjem ili prekopavanjem u baštama kada se dodaje 30% preporučene količine. Drugi put se dodaje pre setve ili sadnje oko 50% preporučene količine. Treće dodavanje je tokom vegetacije kada se dodaje ostatak od predviđene količine u trakama na razmaku 15-20 cm od reda biljaka. Vrlo je važno da se nakon apliciranja, u slučaju nedostatka kiše, izvršiti navodnjavanje.

Vinogradi - u količini 750-1250 kg/ha; primenjivati u tri roka. Prvi je tokom jesenje obrade zemljišta, oranjem ili prekopavanjem u baštama kada se dodaje 30% preporučene količine. Drugi put se dodaje pre setve ili sadnje oko 50% preporučene količine. Treće dodavanje je tokom vegetacije kada se dodaje ostatak od predviđene količine u trakama na razmaku 15-20 cm od reda biljaka. Vrlo je važno da se nakon apliciranja, u slučaju nedostatka kiše, izvršiti navodnjavanje.

Jagode - u količini 750-1250 kg/ha; primenjivati u tri roka. Prvi je tokom jesenje obrade zemljišta, oranjem ili prekopavanjem u baštama kada se dodaje 30% preporučene količine. Drugi put se dodaje pre setve ili sadnje oko 50% preporučene količine. Treće dodavanje je tokom vegetacije kada se dodaje ostatak od predviđene količine u trakama na razmaku 15-20 cm od reda biljaka. Vrlo je važno da se nakon apliciranja, u slučaju nedostatka kiše, izvršiti navodnjavanje.

Travnjaci i sportski tereni - u količini 800-1400 kg/ha; primenjivati u tri roka. Prvi je tokom jesenje obrade zemljišta, oranjem ili prekopavanjem u baštama kada se dodaje 30% preporučene količine. Drugi put se dodaje pre setve ili sadnje oko 50% preporučene količine. Treće dodavanje je tokom vegetacije kada se dodaje ostatak od predviđene količine u trakama na razmaku 15-20 cm od reda biljaka. Vrlo je važno da se nakon apliciranja, u slučaju nedostatka kiše, izvršiti navodnjavanje.

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • Template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % Template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam