Proizvodi

close
sort proizvodi

FIKUS WIANDI U SAKSIJI

Šifra artikla: 8733
FIKUS WIANDI U SAKSIJI
Novo Samo za lično preuzimanje
Agrocentar Volođa

FIKUS WIANDI U SAKSIJI

Šifra artikla: 8733

Kategorija: CVEĆE U SAKSIJI

Na stanju

Stanje: 2 KOMCena 850.00 RSD / KOM

favorite
print

Opis

Nega fikusa

Zalivanje treba da bude umereno, tek kada se zemlja osuši na površini. Previše vode može dovesti do truljenja korena i pojave žutih listova. Zima je period kada treba smanjiti zalivanje, jer i sama biljka tada ulazi u period mirovanja. Osim toga, kada zalivate, izbegavajte da voda ostane u podlošku ili saksiji jer to može oštetiti korenje biljke.

Svi fikusi vole visoku vlažnost vazduha, jer ih ona podseća na njihovu prirodnu sredinu. Da biste povećali vlažnost oko biljke, možete je prskati vodom svakodnevno ili staviti saksiju na tanjir sa vlažnim kamenčićima. Takođe, možete vaš fikus ostaviti u blizini drugih biljaka koje isparavaju vodu ili koristiti ovlaživač vazduha.

Đubrenje fikusa se preporučuje jednom mesečno tokom proleća i leta, kada je aktivna faza rasta. Možete koristiti tečno đubrivo za sobne biljke koje sadrži azot, fosfor i kalijum. Kraj jeseni i početak zime je period kada se završava đubrenje, jer i sam fikus usporava svoj metabolizam.

* Slike su informativnog karaktera.

Po preuzimanju robe, sadnica, Agrocentar Volođa nema više mogućnost nadzora i nege istih tako da ne može dati garanciju na dalje. Za sadnice kao živo biće nije moguće dati garanciju ni dan posle preuzimanja. Ne možemo uticati na održavanje i negu, samim tim i na dalji rast i razvitak biljaka.

Naše biljke redovno prolaze fitosanitarne preglede kako šumskih tako i fito inspekcije tako da bolesnih i zaraženih biljaka nemamo.

Za više fotografija i detaljnih informacija možete nas kontaktirati na 069/631-789.


Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • Template keyboard_arrow_right
 • placeholder

 • prod check
  check
 • akcija - 0 % Template
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam