Proizvodi

close
sort proizvodi

ZAMIJA BIG U SAKSIJI

Šifra artikla: 8737
ZAMIJA BIG U SAKSIJI
Novo Samo za lično preuzimanje
Agrocentar Volođa

ZAMIJA BIG U SAKSIJI

Šifra artikla: 8737

Kategorija: CVEĆE U SAKSIJI

Na stanju

Stanje: 2 KOM



Cena 4,550.00 RSD / KOM

favorite
print

Opis

Zamija – Zamioculcas zamiifolia raste sporo I može da dostigne 1-1,2 m u visinu.  Zamioculcas zamiifolia u narodu odomaćen naziv samo Zamija, odlikuje se vrlo dekorativnim sjajnim ovalnim listovima I zelenim mesnatim I dugačkim granama. Zamija najbolje uspeva na filtriranom svetlu a svoju popularnost duguje velikoj otpornosti prema zaseni. Vrsta nije otporna na prekomerno zalivanje koje izaziva truljenje rizoma. Kao posledica prekomernog zalivanja javljaju se I žuti listovi.U zavisnosti od vlage vazduha u prostoriji u kojoj se gaji, vrsta se može zalivati jednom do dva puta mesečno. Idealna temperatura je 20 – 25 C°, dok je najniža 15 C°. Zamije ne vole velike I široke saksije I stabilnije su kada im je “tesno”. Prihranjivanje se može vršiti jednom nedeljno I to nekim blagim kvalitetnim đubrivom. Poželjno je uklanjanje prašine sa listova vlažnom krpom. Vrlo je jednostavna za gajenje što je čini napopularnijom kancelarijskom biljkom. Odrasle sadnice sa gusto obraslim sjajnim listovima deluju impozantno I oplemenjuje kako poslovne tako I stambene enterijere.

* Slike su informativnog karaktera.

Po preuzimanju robe, sadnica, Agrocentar Volođa nema više mogućnost nadzora i nege istih tako da ne može dati garanciju na dalje. Za sadnice kao živo biće nije moguće dati garanciju ni dan posle preuzimanja. Ne možemo uticati na održavanje i negu, samim tim i na dalji rast i razvitak biljaka.

Naše biljke redovno prolaze fitosanitarne preglede kako šumskih tako i fito inspekcije tako da bolesnih i zaraženih biljaka nemamo.

Za više fotografija i detaljnih informacija možete nas kontaktirati na 069/631-789.


Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • Template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % Template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam