Proizvodi

close
sort proizvodi

FIKUS BENDZAMIN MIX U SAKSIJI

Šifra artikla: 8754
FIKUS BENDZAMIN MIX U SAKSIJI
Novo Samo za lično preuzimanje
Agrocentar Volođa

FIKUS BENDZAMIN MIX U SAKSIJI

Šifra artikla: 8754

Kategorija: CVEĆE U SAKSIJI

Na stanju

Stanje: 1 KOM



Cena 4,300.00 RSD / KOM

favorite
print

Opis

Fikus bendžamin dekorativno sobno drvo koje može doživeti i 15 godina. Ova biljka dobro podnosi polu senku i senku ali nikako prejako svetlo. Direktna i jaka sunčeva svetlost može da izazove opekotine na listovima. Optimalna lokacija za uzgoj fikusa je ona koja je okrenuta ka jugu. Temperatura na kojoj će najbolje uspevati je između 14 i 18 stepeni.

Zalivanje – Preko leta zalivajte ga dva, tri puta sedmično, a tokom zimskih dana jednom nedeljno. Fikus bendžamin traži visoku vlažnost, pa mu je potrebno i povremeno orošavanje odstajalom vodom.

* Slike su informativnog karaktera.

Po preuzimanju robe, sadnica, Agrocentar Volođa nema više mogućnost nadzora i nege istih tako da ne može dati garanciju na dalje. Za sadnice kao živo biće nije moguće dati garanciju ni dan posle preuzimanja. Ne možemo uticati na održavanje i negu, samim tim i na dalji rast i razvitak biljaka.

Naše biljke redovno prolaze fitosanitarne preglede kako šumskih tako i fito inspekcije tako da bolesnih i zaraženih biljaka nemamo.

Za više fotografija i detaljnih informacija možete nas kontaktirati na 069/631-789.


Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • Template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % Template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam