Proizvodi

close
sort proizvodi

JUKA U SAKSIJI

Šifra artikla: 8780
JUKA U SAKSIJI
Novo Samo za lično preuzimanje
Agrocentar Volođa

JUKA U SAKSIJI

Šifra artikla: 8780

Kategorija: CVEĆE U SAKSIJI

Nije na stanju!



Cena 2,350.00 RSD / KOM

favorite
print

Opis

Juka

Uzgoj juke u stanu ili kući je prava stvar ukoliko želite da učinite neku sobu ili radni prostor veoma atraktivnim. Juka u saksiji poznatija kao drvo života će doprineti osećaju divljine, mada, neki sobni primerci mogu biti i prilično mali.

Postoji više od 20 vrsta biljaka juka. Njihova boja može biti od zelene do plave, sa krem, žutim i belim varijanatama, u zavisnosti od sorte.

Kada je jednom zasadite na sunčanom mestu sa malo hlada, nega drveta života je vrlo laka. Za uspešan uzgoj drveta života u sobi, pokušajte da je smestite negde gde će imati svetla, ali neće biti na direktnom suncu, da bi lišće imalo što lepšu boju.Drvo života u saksiji možete uzgajati i na sunčanom mestu, ali će onda uglavnom imati braon ili bele tragove na listovima.

Drvo života uslovi za gajenje

Svetlost: sunčeva svetlost, bez filtera.Drvo života dobro uspeva na suncu, pa su zapadni prozori, idealni za nju.

Zalivanje: drvo života je izuzetno osetljivo na preterano zalivanje. Redovno je zalivajte u proleće i leto, kada raste, ali joj obezbedite drenažu i uverite se da se zemlja osušila između dva zalivanja.Tokom zime za održavanje drveta života dovoljno je samo povremeno zalivanje.Zalivajte juku kad je zemlja potpuno suva i nikad ne dozvolite da joj tanjirić bude pun vode.

Temperatura: može biti promenjiva.Drvo života juka se može prilagoditi i na pustinju, u kojoj temperatura može biti preko 32 stepena danju, a noću se spustiti ispod nule.

Zemlja: rastresita zemlja, koja se lako cedi.

Đubrenje: dok raste, juka se može đubriti tečnim đubrivom.

* Slike su informativnog karaktera.

Po preuzimanju robe, sadnica, Agrocentar Volođa nema više mogućnost nadzora i nege istih tako da ne može dati garanciju na dalje. Za sadnice kao živo biće nije moguće dati garanciju ni dan posle preuzimanja. Ne možemo uticati na održavanje i negu, samim tim i na dalji rast i razvitak biljaka.

Naše biljke redovno prolaze fitosanitarne preglede kako šumskih tako i fito inspekcije tako da bolesnih i zaraženih biljaka nemamo.

Za više fotografija i detaljnih informacija možete nas kontaktirati na 069/631-789.



Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • Template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % Template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam