Proizvodi

close
sort proizvodi

VILOTRIN 50 GR

Šifra artikla: 6751
VILOTRIN 50 GR
Agrocentar Volođa

VILOTRIN 50 GR

Šifra artikla: 6751

Kategorija: DDD SREDSTVA

Na stanju

Stanje: 111 KOM




Pakovanje *

Cena 390.00 RSD / KOM

favorite
print

Opis

Aktivna materija: lambda cihalotrin 10%. 

Formulacija: kvašljivi prašak (WP). Osobine i način delovanja: Lambda cihalotrin spada u grupu piretroida. Nesistemični (kontaktni) insekticid sa kontaktnim i digestivnim delovanjem. 

Primena: Preparat VILOTRIN 10 WP koristi se: za suzbijanje crne (Blatta orientalis) i smedje (Blatella germanica) bubašvabe, tretiranjem zidova i podova prostorija, u količini 50 grama na 10 litara vode uz primenu 40-50 ml/m2. za suzbijanje žutih mrava (Monomorium pharaonis), tretiranjem zidova i podova prostorija, u količini 50 grama na 10 litara vode uz primenu 40 ml/m2. za suzbijanje kućne (Musca domestica) i stajske (Stomoxys calcitrans) muve, tretiranjem zidova i podova stambenih objekata, štala i staja, u količini 50 grama na 10 litara vode uz primenu 50 ml/m2. za suzbijanje komaraca tretiranjem unutrašnjih i spoljnih zidova objekata, u količini od 50 grama na 10 litara vode uz primenu 50 ml/m2. Preporuke i napomene vezane za primenu: Štetni insekti suzbijaju se prilikom dodira sa preparatom koji ostaje na isprskanim površinama. Depozit preparata je dugo postojan. Preparat ne ostavlja fleke na površini koja se prska. Nema inhalaciono delovanje (ne deluje parama). Preparat se koristi isključivo za tretiranje zidova i podova prostorija. Preparat ne sme dospeti na namirnice i stočnu hranu. Ne tretirati direktno prehrambene i poljoprivredne proizvode i stočnu hranu. Preparat se nikako ne sme nanositi direktno na domaće životinje. Potpuno očistiti tretirane površine pre primene preparata inače dolazi do smanjene efikasnosti. Količina rastvora koja se utroši pri tretiranju zavisi od osobina samih površina odnosno podloga. Manje količine se koriste na tvrdim i glatkim podlogama a veće na površinama kao malter, cigla, nelakirano drvo i druge neravne podloge. Takodje količina rastvora zavisi i od intenziteta napada štetočina. Za tretiranje jednog kvadratnog metra u zavisnosti od svih ovih uslova trebalo bi koristiti od 30-50 ml rastvora.

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • Template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % Template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam