Proizvodi

close
sort proizvodi

ZAMKA ZA MRAVE RAID

Šifra artikla: 6004
ZAMKA ZA MRAVE RAID
Agrocentar Volođa

ZAMKA ZA MRAVE RAID

Šifra artikla: 6004

Kategorija: DDD SREDSTVA

Na stanju

Stanje: 7 KOM




Pakovanje *

Cena 650.00 RSD / KOM

favorite
print

Opis

Za suzbijanje mrava na svim mestima (domaćinstvu, kući, na terasama i u dvorištu). Zamka sadrži insekticid koji mravi prenose u gnezdo i na taj način efikasno uništava čitavu koloniju mrava, uključujući larve i kraljicu mrava.
Zamka deluje oko mesec dana, u zavisnosti od najezde. U slučaju velike najezde mrava, za maksimalnu zaštitu, istovremeno postavite nekoliko zamki
PRIMENA:
Pažljivo probušiti naznačena područja, na stranama zamke, oštrim predmetima (makazama, šrafcigerom) da bi se formirale ulazne/izlazne rupe za mrave. Postaviti zamku u blizini mravinjaka ili mesta kuda prolaze- duž zidova i nameštaja, u uglovima, ispod sudopere unutar plakara. Za maksimalnu zaštitu, istovremeno postavite nekoliko zamki. Za maksimalnu efikasnost, redovno proveravajte stanje zamke i ukoliko je potrebno zamenite svakog meseca. U slučaju velike najezde mrava, istovremeno postavite nekoliko zamki. Jednu zamku postavite u blizinu mravinjaka ili mesta gde mravi prolaze. U jednoj prostoriji,terasi, ili balkonu stavite najviše dve zamke. Zaštiti vam domašaja dece.

CILJANI ORGANIZMI: Mravi
AKTIVNA SUPSTANCA: Spinosad 0,15g/kg

PRE UPOTREBE PAZLJIVO PROČITATI UPUSTVO!

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • Template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % Template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam