Proizvodi

close
sort proizvodi

VLAGOMER/TERMOMETAR DIGITALNI 3932

Šifra artikla: 8864
VLAGOMER/TERMOMETAR DIGITALNI 3932
Agrocentar Volođa

VLAGOMER/TERMOMETAR DIGITALNI 3932

Šifra artikla: 8864

Kategorija: DOMAĆINSTVO

Na stanju

Stanje: 5 KOM




Cena 1,000.00 RSD / KOM

favorite
print

Opis

Digitalni hidro termometar je jednostavan merač za merenje temperature i vlažnosti vazduha. Može se koristiti kao stoni ili zidni merač. Kao dodatnu opciju poseduje memoriju i “pamti” najvišu i najnižu izmerenu temperaturu i vlažnost vazduha za protekla 24h. Na ovaj način mogu se saznati najviše tačke temperature i vlažnosti vazduha u određenoj prostoriji, te na osnovu toga po potrebi vršiti korekcija navedenih parametara, i ponovno praćenje ekstremnih vrednosti. Na displeju merača se pored izmerenih vrednosti za temperaturu i vlažnost pojavljuju simboli (strelice), koji pokazuju tendenciju kretanja merenih parametara. Strelica naviše ukazuje na tendenciju rasta temperature ili vlažnosti, ravna strelica ukazuje na stabilizaciju merenih parametara, a strelica na dole da su vrednosti u trendu opadanja.

Prikaz temperaturnih vrednosti je predstavljen u °C. Merač koristi jednu bateriju, koja se stavlja ispod poklopca na donjem delu poleđine merača. Merač karakteriše veliki, vrlo pregledan ekran.

NAČIN PRIMENE

1: Za uključivanje merača, potrebno je staviti bateriju. Baterija se dobija uz merač ali je sa nje neophodno skinuti zaštitnu foliju.

2: Izvlačenjem postolja na poleđini merača, merač se može staviti na sto, komodu ili bilo koju ravnu površinu. Merač se može zakačiti i na zid jer poseduje namenski otvor u vršnom delu poleđine merača;

3: Za proveru maksimalnih i minimalnih vrednosti temperature i vlažnosti vazduha u protekla 24h, pritisnuti dugme MEMORY. Nakon prvog pritiska pojavljuju se maksimalne vrednosti, sledećim pritiskom dolazi se do minimalnih vrednosti, a trećim pritiskom se vraća u početni stadijum. Ukoliko želite da resetujete memoriju, pritinsite jednom dugme MEMORY da uđete u maksimalne vrednosti, a potom zadržite dugme MEMORY par sekundi i vrednosti će se resetovati.

4: Za podešavanje sata potrebno je držati taster MODE dok minute na satu ne zatrepere. Preko ADJ tastera podešavate vreme. Kada podesite minute, onda ponovnim pritiskom tastera MODE pomerate na podešavanje sati. Kada ste podesili vreme, pritisnite još jednom taster MODE, tada možete podesiti dan i mesec, i ponovnim pritiskom na taster MODE birate režim rada 12h ili 24h sata.

KORISNI SAVETI

1: Prilikom premeštanja merača sa jedne pozicije na drugu poziciju, potrebno je sačekati nekoliko minuta da se merene vrednosti stabilizuju;

2: Za rad merača potrebno je bateriju staviti na radnu poziciju;

3: Kada je potrebno merač odložiti, bateriju izvadite iz merača kako se ne bi istrošila i oštetila merač kiselinom.

SPECIFIKACIJE

1. Opseg merenja za temperaturu: od – 10°C do +50°C

2. Oseg merenja za vlažnost: 20%RH – 95%RH

3. Tačnost merenja za temperaturu: ±1°C

4. Tačnost merenja za vlažnost: ±5%

5. Rezolucija merenja za temperaturu: 0.1°C

6. Rezolucija merenja za vlažnost: 1%

7. Dimenzije (V x Š x D): 102 x 110 x 20mm

8. Izvor napajanja: 1 x 1,5V standard AAA

PAKOVANJE SADRŽI

Merač

Baterija 1 x 1,5V standard AAA

Uputstvo za upotrebu

* Slike su informativnog karaktera.

Agrocentar Volođa nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača.

Za više fotografija i detaljnih informacija možete nas kontaktirati na 069/631-789.


Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • Template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % Template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam