Proizvodi

close
sort proizvodi

PLATNO ZA OGRADE 2X10M

Šifra artikla: 6534
PLATNO ZA OGRADE 2X10M
Prodaja isključivo na celu rolnu
Agrocentar Volođa

PLATNO ZA OGRADE 2X10M

Šifra artikla: 6534

Kategorija: FOLIJE, VEZIVO, VREĆE I PLASTENICI

Nije na stanju!




Cena 3,000.00 RSD / KOM

favorite
print

Opis

Platno za ograde se na postojeću ogradu (bilo kog tipa a žičana je idealna), vezuje žicom ili plastičnim beskonačnim vezicama (žica ili plastične vezice nisu u paketu), postavljanjem veziva kroz samu strukturu platna u prvilnim razmacima rasporedjenih po potrebi. Gušća upotreba veziva obezbedjuje bolju stabilnost i otpornost na vetar.
Može se ukrajati i seći makazama ali se nakon ukrajanja krajevi moraju izuzetno blago istopiti kako bi se sprečilo dalje paranje.
Mreža je izradjena od HDPE - polietilen visoke gustine, materijal koji dobro podnosi različite vremenske uslove, koji može pružiti trajnost ove ograde 3 - 5 godina, u zavisnosti gde je platno pozicionirano. U letnjim vremenskim uslovima na ogradu utiče preterana izloženost UV zračenju (najčešće blagi gubitak boje), dok u zimskim uslovima platno fizički može oštetiti sneg koje se može zavući izmedju platna i same ograde i time je pocepati. Nije potrebno neko posebno održavanje ali je poželjno uklanjati sa ograde mehaničke predmete i nečistoće (npr. grane, korov koji može da se podvuče, preterano veliki sneg i sl.) kako bi se izbeglo cepanje.

Dužina rolne: 10 m

Širina rolne: 2 m

Zasena: 80%


Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • Template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % Template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam