Proizvodi

close
sort proizvodi

ZKI KESICE POVRCA 3K

Šifra artikla: 3584
ZKI KESICE POVRCA 3K
Agrocentar Volođa
Agrocentar Volođa
Agrocentar Volođa
Agrocentar Volođa

ZKI KESICE POVRCA 3K

Šifra artikla: 3584

Kategorija: SEMENSKA ROBA

Na stanju

Stanje: 102 KOM




Cena 160.00 RSD / KOM

favorite
print

Opis

* PARADAJZ - Vilma

Rani paradajz, koji se može gajiti u saksiji i u žardineri. Takođe se može gajiti i na otvorenom polju, u plasteniku, baštama pa čak i na terasama stanova. Ima nisko stablo (niska je biljka) zato je to idealna biljka malih vrtova i bašti. Prosečna težina plodova je 15 - 20gr. Plodovi su okrugli, intezivno crvene boje i imaju lep ukus. Biljke možemo koristiti i za dekoraciju. Kesica sadrži oko 140 - 150 semenki.

* PAPRIKA - Ljuta

Preporučuje se za proizvodnju na otvorenom. Plodovi su beli, pljosnati, oblika jabuke, se debelim mesom, prijatno pikantnog ukusa, težine oko 40 -45gr. Stalno rastuća. Pored sveže upotrebe pogodna je i za preradu u konzervnoj industriji, kišeljenje.

* PAPRIKA - Začinska ljuta

Ljuta čeri paprika sa visećim, blago pljosnato okruglim plodovima, preseka oko 3 - 4cm. Visina biljke je oko 35 - 45cm, sa kratkim internodijama. U punoj zrelosti su tamno crvene boje, oko 4 - 7gr težine. Otporna je na virusna oboljenja. Srednje rana, brzog sazrevanja. Plodovi su tvrdi i dobro podnose skladištenje. Pogodna je i za sušenje. Kesica sadrži  oko 55 semenki.

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • Template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % Template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam