Proizvodi

close
sort proizvodi

GRASAK 200GR KELVEDON-CUDO AMERIKE-MALI PROVANSALAC

Šifra artikla: 6444
GRASAK 200GR KELVEDON-CUDO AMERIKE-MALI PROVANSALAC
Agrocentar Volođa

GRASAK 200GR KELVEDON-CUDO AMERIKE-MALI PROVANSALAC

Šifra artikla: 6444

Kategorija: SEMENSKA ROBA

Na stanju

Stanje: 8 KOM




Cena 150.00 RSD / KOM

favorite
print

Opis

* KELVEDON

Grašak Kelvedon pripada grupi srednje kasnih sorti graška, robusna biljka tamno zelenih listova, visine do 70 cm. Bere se odjednom. Zrno je krupno, slatko.
Pogodan je za direktnu setvu u prvoj polovini godine (od početka februara do kraja marta) i drugoj polovini godine (od početka oktobra do kraja novembra).

Vreme berbe: krajem APRILA/početak JULA.

Seje se na dubini od 3 cm., na razmaku od 8 cm (u redu, zrno od zrna) i međurednom rastojanju od maksimalnih 70 cm. (red od reda).

Namenjen je za baštensku proizvodnju i svežu potrošnju.

* MALI PROVANSALAC

Grašak MALI PROVANSALAC pripada grupi ranih sorti graška, robusna biljka, tamno zelenih listova, visine do 45 cm . Pogodan je za direktnu setvu u prvoj polovini godine (od početka februara do kraja marta) i drugoj polovini godine (od početka oktobra do kraja novembra). Vreme berbe: krajem APRILA/krajem JUNA Seje se na dubini od 3 cm, na razmaku od 8 cm (u redu, zrno od zrna) i međurednom rastojanju od maksimalnih 70 cm (red od reda). Namenjen je za baštensku proizvodnju i svežu potrošnju.

* ČUDO AMERIKE

Čudo Amerike je srednje rani grašak, robusne i tamnozelene biljke. Prosečna visina mu je 70cm, a prinosa 6-7 t/ha. Predviđen je za baštenski način gajenja. Stiže za berbu krajem aprila do juna meseca, a prođe do 70 dana od nicanja do tehnološke zrelosti.

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • Template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % Template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam