Proizvodi

close
sort proizvodi

SADNICA ZLATNA KISA

Šifra artikla: 6840
SADNICA ZLATNA KISA
Agrocentar Volođa

SADNICA ZLATNA KISA

Šifra artikla: 6840

Kategorija: SEMENSKA ROBA

Na stanju

Stanje: 1 KOM




Cena 740.00 RSD / KOM

favorite
print

Opis

Zlatna kiša (Laburnum anogqroides) je listopadno dekorativno drvo sa veoma specifičnim grančicama i listićima koje daje vrlo elegantu sliku vašoj bašti. Dostiže visinu i do 7 metara, formira svoje velike i raskošne grane Zbog svoje specifične boje i lepote zovu je i," Žuta kiša". Cveta od aprila do juna. Listovi su žute boje, sakupljeni u više cvetova. Iz cvetova razvijaju se mahune duge od 3 do 5 cm. Kora je veoma čvsta i otporna. Ova vrsta drveta je veoma laka za održavanje i ne treba joj puno pažnje, voli sunčevu svetlost, ai takodje uspeće i na manje sunčanoj strani samo ce dati manje cvetova. Napomena: sadnice su u saksiji.

Sadnja i oprezivanje Zlatne kiše:

Veoma često se gaji kao ukrasna biljka u bašti sa kobinacijom drugih biljaka. Orezivanje nije toliko neophodno, jedino u slučaju kada želite da održite oblik i veličinu. Orezivanje možete obavljati tokom zime ili rano u proleće. Lako se može razmnožavati semenom ili deljenjem. Najčešće se seje u krajevima dvorišta.

Zanimljivosti:

Laburnum je veoma čvrsta i zanimljiva biljka, vašoj bašti može praviti hlad. Koristi se za izradu mnogih istrumenata. Najviše se koriste za izradu ormara i dekorativnog nameštaja.

* Slike su informativnog karaktera.

Po preuzimanju robe, sadnica, Agrocentar Volođa nema više mogućnost nadzora i nege istih tako da ne može dati garanciju na dalje. Za sadnice kao živo biće nije moguće dati garanciju ni dan posle preuzimanja. Ne možemo uticati na održavanje i negu, samim tim i na dalji rast i razvitak biljaka.

Naše biljke redovno prolaze fitosanitarne preglede kako šumskih tako i fito inspekcije tako da bolesnih i zaraženih biljaka nemamo.

Za više fotografija i detaljnih informacija možete nas kontaktirati na 069/631-789.


Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • Template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % Template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam