Proizvodi

close
sort proizvodi

NEON 1/1

Šifra artikla: 10007
NEON 1/1
Agrocentar Volođa

NEON 1/1

Šifra artikla: 10007

Kategorija: SREDSTVA ZA ZAŠTITU BILJA

Na stanju

Stanje: 1 KOM
Pakovanje *

Cena 3,650.00 RSD / KOM

favorite
print

Opis

Aktivna materija: CIPRODINIL 


PRIMENA: NEON je sistemičmi fungicid sa protektivnim i kurativnim delovanjem. Koristi se u: Zasadu jabuke: za suzbijanje prouzrokovača čađave pegavosti i krastavosti ploda (Venturia inaequalis), tretiranjem tokom vegetacije, od otvaranja prvih listova do završetka cvetanja ( faze 11/51-69 BBCH skale). 

Količina primene je 0,5-0,7 l/ha (5-7 ml na 100 m²). Zasadu višnje: za suzbijanje prouzrokovača sušenja cvetova i rodnih grančica (Monilinia laxa); tretiranjem od fenofaze cvetnog balona (faza 59 BBCH skale), do punog cvetanja (faze 65/67 BBCH skale). Količina primene je 0,5 l/ha (5 ml na 100 m2). Maksimalan broj tretiranja u toku jedne godine na istoj površini je 2 puta. Utrošak vode: 1000 l/ha ( 10l na 100m²). 

NAPOMENA: Zabranjena primena sredstava za zaštitu bilja u vodozaštitnim zonama za izvorišta voda i vodosnabdevanje stanovništva.

MEŠANjE SA DRUGIM SREDSTVIMA ZA ZAŠTITU BILjA (nekompatibilnost-nemogućnost mešanja): Ne sme se mešati sa insekticidima izrazito kisele reakcije. 

KARENCA (vreme između poslednje primene i berbe,odnosno žetve): Za jabuku 28 dan, za višnju 14 dana. 

RADNA KARENCA (vreme kada nije dopušten rad ljudima u polju i zaštićenom prostoru posle tretiranja): 24 časa

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • Template keyboard_arrow_right
 • placeholder

 • prod check
  check
 • akcija - 0 % Template
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam