Proizvodi

close
sort proizvodi

GLIFOL 1/1L

Šifra artikla: 12034
GLIFOL 1/1L
Akcije
Agrocentar Volođa

GLIFOL 1/1L

Šifra artikla: 12034

Kategorija: SREDSTVA ZA ZAŠTITU BILJA

Na stanju

Stanje: 32 KOM
Pakovanje *

Cena 800.00 RSD / KOM

favorite
print

Opis

Klasa: Herbicidi. 

Opis: Totalni herbicid za suzbijanje rizomskih korova, kao i jednogodišnjih i višegodišnjih uskolisnih i širokolisnih korova na poljoprivrednim i nepoljoprivrednim površinama. 

Aktivna materija: Glifosat-IPA so. 

Formulacija: koncentrovani rastvor. 

Delovanje: Glifosat je neselektivni, sistemični herbicid. Primenjuje se folijarno i usvaja se uglavnom kroz kutikulu. Mehanizam delovanja je inhibicija biosinteze aromatičnih aminokiselina neophodnih za sintezu proteina. Primarno se translocira simplastom i akumulira se u podzemnim delovima, mladim listovima i meristemskom tkivu. Simptomi delovanja su hloroza i nekroza listova. 

Karenca: 35 dana - voćnjaci, vinova loza. 

Doza/ koncentracija: 2 - 12 l/ha. 

Primena: zasadi jabuke, kruške, višnje, šljive, kajsija, maslina, vinova loza, na strništima, kulture i sastojine crnog i belo bora, kulture i sastojine smrče, šumski rasadnici, livade i pašnjaci, desikacija uljane repice, suvi kanali ili povremeno plavljenim kanalima i močvarama, nepoljoprivredne površine. 

Sadržaj aktivne materije: 480 g/l.

* Slike su informativnog karaktera.

Agrocentar Volođa nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača.

Za više fotografija i detaljnih informacija možete nas kontaktirati na 069/631-789.

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • Template keyboard_arrow_right
 • placeholder

 • prod check
  check
 • akcija - 0 % Template
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam