Plastenici

Nudimo vam sav potreban materijal za početak proizvodnje voća i povrća u plastenicima.

Primer potrebnog materijala sa cenama potrebnog za plastenik dimenzija 30x8 m sa sistemomo navodnjavanja kap po kap.
Napominjemo da je su informacije orjentacione prirode i da situacija može da se menja od slučaja do slučaja.


Konstrukcije

Bavimo se prodajom konstrukcija za plastenike kako plastičnih tako i metalnih.Prodajemo hobi i profesionalne plastenike.Dimenzije određuje kupac uz konsultaciju sa našim stručnim osobljem.

Folije

Sve plasteničke folije treba da sadrže UV stabilizator.Kupci bi trebali da obrate pažnju na ovu odliku i veliku prisutnost folija koje svojim kvalitetom ne zadovoljavaju potrebe korisnika.Pored UV stabilizatora postoje folije koje imaju antikapajući,antiinsekt,antivirusni efekat,poboljšanu termičku izolaciju itd.U nasoj ponudi izdvajamo Bugarsku,TVK(Mađarsku) i Ginegar(Izraelsku).Na folije se izdaje pisana garancija.Dužinu sečemo po želji kupca.

SPOLJNE FOLIJE

U našoj ponudi izdvojili bi smo TVK(S3N) i Ginegar.S3N folija je 3-godišnja folija koja se postavlja na spoljnu stranu plastenika,debljine je 0,180mm.Izraelska firma Ginegar ima u svojoj ponudi spoljne folije različitih debljina,od 0.120 do 0.200mm,kako običnih tako i onih sa dodatim svojstvima kao što su anti kapajuće,anti virusne,anti insekt i druge.U zavisnosti od toga i rok trajanja folije,od 2 do 5 godina.Folije su širine od 8 do 16m.Pored običnih u ponudi imamo i specijalne spoljne folije za pečurkare koje su crno bele boje.

UNUTRAŠNJE FOLIJE

Funcija unutrašnjih folija u plasteniku je visestruka.Postavljanjem unutrasnje folije podiže se temperatura unutar objekta,obično unutrašnja folija ima i isobinu anti kapanja pa ne dolaza do kondenzacije vodene pare unutar plastenika.U ponudi imamo unutrašnje folije od 0.060 - 0.090mm,širina od 8 - 12m.Trajnost folija je od 2 - 5g.

Agril folije

Agril se zbog svoje velike efikasnosti i jednostavnosti upotrebe sve vise se koristi za zastitu od niskih temperatura.Koristi se u plastenicima i na otvorenom polju u biljnoj proizvodnji.Raspolazemo sa agrilom razlicitih širina>2 - 16m,i dužina: 100 - 250m. Sečemo dužinu po želji kupaca.

Mreže za poljoprivrednu proizvodnju

MREŽE ZA ZASENJIVANJE

Mreže za zasenjivanje u današnje vreme imaju široku upotrebu u poljoprivrednoj proizvodnji.Koriste se kako za zatvoren tako i za otvoren prostor.Imamo mreže od 30-40% senčenja koje se upotrebljavaju u povrtarskoj proizvodnji,i mreže od 70% zasenčenja koje se upotrebljavaju u cvećarskoj proizvodnji.Širine mreža su 1,2 - 9,4m.

MREŽE ZA KORINŠONE I KARANFILE

Okna na mrezama za podupiranje bilja su kvadratnog oblika i obezbedjuju horizontalnu ili vertikalnu potporu biljkama koje zahtevaju potporu.Ovo je idealno za uzgoj krastavaca,pasulja i graska.Mreže se upotrebljavaju takođe i u uzgoju cveća.

Vrh stranice