Proizvodi

close
sort proizvodi

FITOFERT PH GREEN 8KG

Šifra artikla: 10401
FITOFERT PH GREEN 8KG
Agrocentar Volođa

FITOFERT PH GREEN 8KG

Šifra artikla: 10401

Kategorija: ĐUBRIVA, GREJAČI, SUBSTRATI I SAKSIJE

Na stanju

Stanje: 1 KOM


  • Pakovanje: 8 kg


Cena 4,290.00 RSD / KOM

favorite
print

Opis

Za kondicioniranje zemljišta

FITOFERT pH GREEN je proizvod na bazi organskih kiselina, namenjen za tretman zalivnih voda i zemljišta visokog pH. Visok pH i velika količina karbonata blokira dostupnost hraniva iz zemljišta i čini veliki broj hranljivih elemenata nedostupnim. Proizvod svojim delovanjem istovremeno snižava i pH i EC tvrdih zalivnih voda. Kontinuiranom upotrebom preparata uspešno se snižavaju pH i EC u zalivnoj vodi kao i zemljištu i povećava se dostupnost i asimilacija hraniva. Pre upotrebe iskontrolisati pH i EC zalivne vode i zemljišta i uporediti ih sa optimalnim uslovima za biljnu vrstu koja se gaji.

Primena:

Samostalno ili zajedno sa fertigacionim đubrivima, s tim da ukupna koncentracija u radnom rastvoru ne pređe 0,1% (đubrivo + pH GREEN <1 kg/1000 litara vode) pri čemu količina pH GREEN-a ne prelazi ¼ količine đubriva.


Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • Template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % Template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam