Proizvodi

close
sort proizvodi

SUBSTRAL ZEMLJA ZA KAKTUSE 3L

Šifra artikla: 4213
SUBSTRAL ZEMLJA ZA KAKTUSE 3L
Agrocentar Volođa

SUBSTRAL ZEMLJA ZA KAKTUSE 3L

Šifra artikla: 4213

Kategorija: ĐUBRIVA, GREJAČI, SUBSTRATI I SAKSIJE

Na stanju

Stanje: 4 KOM


  • Pakovanje: 3 L


Cena 400.00 RSD / KOM

favorite
print

Opis

Substrat namenjen za uzgoj svih vrsta kaktusa i drugih sukulenata. Mešavina visokokvalitetnog treseta, s dodatkom kvarcnog peska i komadićima cigle. Prozračan i vodopropusan supstrat stabilne structure. Specijalan sastav obezbeđuje optimalne uslove za rast i razvoj biljaka. Treset – 90%; kvarcni pesak 10% obogaćen NPK đubrivom 10:52:10 (1 kg/m3) i Osmocote NPK đubrivom 15:9:9 (0,5 kg/m3). Mikroelementi iz NPK đubriva: Azot (N) 10-250 mg/l; Fosfor (kao P2O5) 10-200 mg/l; Kalijum (kao K2O) 10-300 mg/l. Sadržaj soli – manji od 3 g/l. Oblik formulacije – granule; izgled i boja – tresetna organska materija braon boje; pH – 4 - 7; vodni kapacitet – 300-700 % vode. Primena: prilikom rasađivanja ili dopune sipanjem u posudu za sađenje.

* Slike su informativnog karaktera.

Agrocentar Volođa nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača.

Za više fotografija i detaljnih informacija možete nas kontaktirati na 069/631-789.

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • Template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % Template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam