Proizvodi

close
sort proizvodi

BRODISAN MM MEKI MAMAK 150GR

Šifra artikla: 5919
BRODISAN MM MEKI MAMAK 150GR
Agrocentar Volođa
Agrocentar Volođa

BRODISAN MM MEKI MAMAK 150GR

Šifra artikla: 5919

Kategorija: DDD SREDSTVA

Nije na stanju!




Pakovanje *

Boje *

Cena 190.00 RSD / KOM

favorite
print

Opis

BRODISAN MM 25 je rodenticid - gotov meki mamaк, spreman za upotrebu - na bazi aktivne antikoagulantne supstance - bromadiolona, koja je efikasna protiv kućnog miša (Mus musculus), sivog pacova (Rattus norvegicus) i crnog pacova (Rattus Rattus). Protiv miševa mamaк se može koristiti u zatvorenom prostoru (kuće, podrumi, garaže, spremišta), a protiv pacova mamaк se koristi u zatvorenom prostoru ili na otvorenom prostoru oko objekata.

PRIMENA:
Mamaк se koristi u kutijama za mamke.

a) Za pacove (Rattus norvegicus, Rattus rattus) na otvorenom prostoru (oko objekata) i u zatvorenom prostoru koristiti (u zavisnosti od infestacije) 100g do 200g (10-20 pojedinačnih kesica). Ako je potrebno postaviti više kutija sa mamkom, najmanja udaljenost među kutijama treba da bude 5 metara.

b) Za kućne miševe (Mus musculus) u zatvorenom prostoru koristiti (u zavisnosti od infestacije) 20g-40g mamka (2-4 pojedinačne kesice). Ako je potrebno postaviti više kutija sa mamkom, najmanja udaljenost među kutijama treba da bude 5 metara.

Kutije s mamkom treba postaviti na površine koje nisu izložene poplavama i atmosferskim uslovima (na primer kiši, snegu itd.). Kutije s mamkom treba proveriti (za miševe – svaka 2 do 3 dana) (za pacove – 5 do 7 dana) od početka primene i bar jednom nedeljno nakon toga i pogledati je li mamak prihvaćen od strane glodara, jesu li kutije s mamkom netaknute. Kutije s mamkom napuniti prema potrebi. Mamke u kutijama treba zameniti mamkom koji nije oštećen vodom ili zagađen prljavštinom.

CILJANI ORGANIZMI:
kućni miš (Mus musculus.), pacov sivi i crni (Rattus norvegicus, Rattus rattus)

AKTIVNA SUPSTANCA:
- 0.0025% bromadiolon(CAS br. 28772-56-7)

PAKOVANJE:
150 g

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • Template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % Template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam