Proizvodi

close
sort proizvodi

BROS PROTIV KUHINJSKIH MOLJACA

Šifra artikla: 8631
BROS PROTIV KUHINJSKIH MOLJACA
Agrocentar Volođa

BROS PROTIV KUHINJSKIH MOLJACA

Šifra artikla: 8631

Kategorija: DDD SREDSTVA

Na stanju

Stanje: 1 KOM




Cena 380.00 RSD / KOM

favorite
print

Opis

Lepljiva hartija bez mirisa za praćenje prisustva kuhinjskih moljaca u ostavama ili skladištima, kao i direktno u kuhinjskim ormarićima sa hranom. Zamka koja sadrži feromone efikasno privlači i hvata odrasle mužjake kuhinskog moljca, istovremenom omogućavajući rano otkrivanje njihovog prisustva i procenu njihovog broja. Jedna traka lepljive hartije efikasna je tri meseca. Ne sadrži hemijske insekticide, tako da može da se koristi u neposrednoj blizini namirnica, kao što su brašno, krupica, testenine, žitarice, kafa, čaj, kako, sušeno voće. može da se pričvrsti bilo gde, ili da se okaći za otvor na zamci.
PRIMENA:
Uklonite lepljivu traku iz pakovanja, uklonite zaštitni papir i pričvrstite ljepljivu traku na odabranu lokaciju, držite gornji rub koji nije prekriven lepilom i uklonite papir koji štiti lepilo sa feromonima kako bi se zamka aktivirala.

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • Template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % Template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam