Proizvodi

close
sort proizvodi

FLOGOCID KREMA 50 GR

Šifra artikla: 6892
FLOGOCID KREMA 50 GR
Agrocentar Volođa

FLOGOCID KREMA 50 GR

Šifra artikla: 6892

Kategorija: KUĆNI LJUBIMCI

Na stanju

Stanje: 2 KOM




Pakovanje *

Cena 750.00 RSD / KOM

favorite
print

Opis

Flogocid krema u svom sastavu ima visoku koncentraciju aktivnih komponenata. Visoki sadržaj posebno odabranih sastojaka i njihova međusobna sinergija omogućavaju da krema prodire u dublje slojeve kože, čime se postiže obnavljanje, revitalizacija, poboljšanje strukture i toniranje kože. Krema omekšava i hrani kožu lica i tela, stvarajući na površini kože tanki nepropusni film, čime se usporava gubitak vode sa površine kože. Posebno razvijena formula omogućava dobru razmazivost i brzo upijanje prilikom nanošenja, ostavljajući baršunasto meku kožu.

Zbog svog jedinstvenog sastava prirodnog porekla, flogocid krema nalazi se u sastavu mnogih kućnih apoteka. Jedan je od omiljenih proizvoda svakog doma.

Flogocid krema namenjena je celoj porodici, nema neželjenih efekata i nema konkurenciju.

Flogocid krema se koristi nanošenjem na željeno mesto i njegovu okolinu u debljem sloju (po potrebi može se preko staviti zavoj ili gaza). Pre primene flogocid kreme željeno mesto treba očistiti. Flogocid krema se proizvodi već više od pola veka, a njenu delotvornost i podnošljivost potvrđuje više od milion zadovoljnih korisnika, koji je smatraju univerzalnom kremom.

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • Template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % Template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam