Proizvodi

close
sort proizvodi

APIOXSAL STRIPS LISTICI

Šifra artikla: 8785
APIOXSAL STRIPS LISTICI
Agrocentar Volođa

APIOXSAL STRIPS LISTICI

Šifra artikla: 8785

Kategorija: PČELARSTVO

Na stanju

Stanje: 89 KOM




Cena 560.00 RSD / KOM

favorite
print

Opis

APIOXAL STRIPS su trake natopljene u mešavini odgovarajućeg odnosa oksalne kiseline visoke čistoće, preko 99,6% i biljnog prehrambenog glicerina čistoće, preko 98,5.

Apioxal strips deluje tako, da dok pčela prelazi preko celuloznih traka, oksalna kiselina kojom su trake impregnirane, sagoreva varou, koja je pričvršćena za njeno telo.

Varoa ne toleriše tako kiselo okruženje, te pada sa pčele. Uspeh ovog tretmana se ne zasniva samo na oksalnoj kiselini, već i na glicerinu, koji ima ulogu da uspori sublimaciju oksalne kiseline iz traka, zbog svoje gustine i karakteristike veliko teškog isparavanja. Na ovaj način kontrolišemo i značajno usporavamo brzinu oslobađanja oksalne kiseline, i to čak preko 30 dana pokrivajući tako ciklus radiličkog, ali i trutovskog legla u jednom tretmanu, za razliku od nekih drugih proizvoda, gde je za isti period, potrebno 3,4 ili više ponavljanja, da bi se postigao željeni rezultat. Dejstvo traka, je u zavisnosti od perioda godine do 30 dana.

Apioxal strips je najbolje primenjivati u toku proleća, i dodavati ga u toku godine više puta, u minimalnom razmaku od 45 dana. Prednost Apioxal strips-a , je što se može primenjivati tokom cele godine i u pašnim uslovima, ne ostavljajući rezidue u medu, jer ne sadrži otrove i pesticide.

* Slike su informativnog karaktera.

Agrocentar Volođa nastoji da bude precizan u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Najpouzdaniji podaci nalaze se na samom proizvodu na originalnoj deklaraciji proizvođača.

Za više fotografija i detaljnih informacija možete nas kontaktirati na 069/631-789.



Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • Template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % Template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam