Proizvodi

close
sort proizvodi

GRASAK 0,500GR - MALI PROVANSALAC, CUDO AMERIKE, KELVEDON

Šifra artikla: 2272
GRASAK 0,500GR - MALI PROVANSALAC, CUDO AMERIKE, KELVEDON
Agrocentar Volođa

GRASAK 0,500GR - MALI PROVANSALAC, CUDO AMERIKE, KELVEDON

Šifra artikla: 2272

Kategorija: SEMENSKA ROBA

Na stanju

Stanje: 30 KOM




Cena 290.00 RSD / KOM

favorite
print

Opis

* KELVEDON

Sorta sa krupnim zrnima. Izuzetnog kvaliteta, više puta se bere i daje odličan prinos. Biljka je srednje bujna, lišće krupno, zeleno. Mahune su srednje krupne, zatupaste, blago povijene, dobro ispunjene zrnom. Zrno je zeleno, srednje krupno, fine konzistencije i ukusa. Mlado zrno je slatko i veoma ukusno. Randman zrna je oko 45%. Pogodna je za baštensku proizvodnju.

* ČUDO AMERIKE

Biljka je robusna, tamno zelena. Visina do prve mahune iznosi 25 cm. Mahune su prave sa sabljastim vrhom. Srednje stasna sorta. Zbog svog dobrog svojstva, oko 80% zrna je obuhvaćeno u I (ekstra finoj) ili II (vrlo finoj) klasi. Sitne frakcije zrna opredeljuju je za industrijsku preradu, a zbog ranozrelosti i za baštensku proizvodnju (pijacu).

* MALI PROVANSALAC

Rana sorta graška koji i nepovoljnije uslove dobro podnosi. Veoma rasprostranjena sorta za baštensku proizvodnju. Visina biljke je 35-40 cm, dužina mahune 7-8 cm, broj zrna po mahuni je 9, a boja zrna tamno zelena. Pogadan je za ranu, kontinuiranu setvu. Ranu setvu preporučujemo u dobro pripremljeno zemljište. Pogodan je za svežu upotrebu.


Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • Template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % Template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam