Proizvodi

close
sort proizvodi

ACTELLIC 50 EC 1/1

Šifra artikla: 10225
ACTELLIC 50 EC 1/1
Agrocentar Volođa

ACTELLIC 50 EC 1/1

Šifra artikla: 10225

Kategorija: SREDSTVA ZA ZAŠTITU BILJA

Na stanju

Stanje: 2 KOM




Pakovanje *

Cena 8,250.00 RSD / KOM

favorite
print

Opis

Actellic 50 EC je insekticid za suzbijanje štetnih insekata u skladištima žitarica. 

Primena: Actellic 50 je kontaktni, utrobni i inhalacioni nesistemični insekticid koji se koristi u: Skladištima žitarica, za suzbijanje žižaka (Sytophilus spp.), malih brašnara (Tribolium spp), surinamskog brašnara (Oryzaephilus surinamensis), trogoderme (Trogoderma granarium), plamenca (Ephestia kuhniella, Plodia interpunctella) i žitnog moljca (Sitotroga cerealella), i to tretiranjem: praznih skladišta u količini 0,75-1,5 ml/m2, uz dodatak 25-150 ml/m2 vode. praznih vreća, u količini 0,5 ml/m2, uz dodatak 50 ml/m2 vode. zrna pšenice i kukuruza u silosima i podnim skladištima u količini od 8 ml/t, uz dodatak 0,5-1 l vode, uz uslov da sloj pšenice i kukuruza u podnim skladištima nije deblji od 0,5-1 m. 

Način delovanja: Acetllic 50 EC pripadu grupi organofosfornih insekticida koji veom brzo deluju na štetočinu izazivajući stalnu kontrakciju mišića, paralizu i uginuće. 

Preporuka za primenu: Preparat se ne sme primenjivati u skladištima brašnaste robe i uljarica. Pri tretiranju praznih skladišta roba se može unositi 2 dana posle tretiranja. Može se koristiti za tretiranje zrna žita i kukuruza samo u silosima koji su snabdeveni dozatorima za jednako nanošenje preparata na zrno. Actellic 50 se može primeniti, u toku godine, samo jednom u skladištima žitarica.

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • Template keyboard_arrow_right
  • placeholder

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % Template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam